U bevindt zich hier : HomeBestemd voorKinderboerderij

Wat kan Fix voor kinderboerderijen betekenen?

Kinderboerderij voorbeeldrol in duurzaamheid

Op de kinderboerderij komen heel veel mensen. Daarom is het een goede plek in de gemeente om te laten zien wat er mogelijk is op het gebied van duurzaamheid. Speciaal voor kinderboerderijen is de Weerkiosk ontwikkeld, een interactief toestel over mensen, dieren en het klimaat. Maar ook het Elektrospel kan met het Mix&match principe leuk worden toegepast op de kinderboerderij. Ook de Touwpomp kan goed tot haar recht komen op een kinderboerderij.

Maria Epema, NMC Weizigt in Dordrecht:

"Fix is zeer deskundig in het begeleiden en initieren van het creatieve denkproces en is vervolgens in staat de concepten tot een verantwoord technisch object te vertalen. Voorbeelden zijn de Zon, de Zonnebloem, de Touwpomp en de Energiefietsen. Wij rekenen op het continueren van de duurzame samenwerking in de toekomst met Ontwerpbureau Fix."

Annelies Kroon, NMC De Kaardebol in Zutphen:

"Fix heeft tijdens de Dag van de Duurzaamheid, die wij in september 2007 in Zutphen organiseerden, een workshop gegeven waarbij deelnemers (zowel kinderen als volwassenen) schudlampjes en olielampjes met slaolie konden maken. Ook huurden wij van Fix energiefietsen. Veel kinderen hebben zich op de fietsen uitgeleefd. Uitleg was niet nodig! De workshop heeft Fix met veel enthousiasme en deskundigheid geleid." 

Opdrachtgevers:

Bezoekerscentrum Wolfslaar
De Kaardebol, Zutphen
De Kleine Aarde, Boxtel
Milieu Educatie Centrum, Eindhoven
Natuur- en milieucentrum De Papaver, Delft
Weizigt NMC,Dordrecht

 

 

 

Ontwerpbureau Fix opdrachtgevers