U bevindt zich hier : HomeSpeeltoestellenElektrospel

Elektrospel

Spelbord op zonne-energie
"Wat hoort bij wat?" Zoek de combinatie en verbind... Het Elektrospel is een interactief spelbord voor jong en oud gemaakt per thema werkend op zonne-energie. Een leuke onderbreking tijdens een wandeling in het bos of een educatief spel voor bijvoorbeeld op een kinderboerderij. Het spel wordt op maat gemaakt met uw eigen wensen afgestemd op uw thema! Denk eens aan thema’s als recycling en watergebruik.

Leeftijd 6 - 12 jaar en volwassenen.

Uitvoering
Het Elektrospel is robuust uitgevoerd. De spelplaat is gemaakt van een kras­bestendig materiaal. De spellen kunnen eenvoudig door de beheerder worden verwisseld. De staanders zijn uitgevoerd in geschaafd Robinia.

Mix & match
Stel uw eigen Elektrospel samen uit de volgende opties:
- Het achtergrondthema kan worden aangepast. Op de foto is dit een bos.
- Het feedback geluid kan worden vervangen door een ander geluid.
- Er kunnen meerdere spellen worden meegeleverd.
- De achterzijde van het spelbord kan naar wens worden bedrukt. Denk hierbij aan wandelroutes of informatie over het spel of de omgeving.

Geschikte gebruikerslocaties
o.a. milieu educa­tie centra, gemeenten, kinderboerderijen en dierentuinen, vakantieparken en campings, bezoekerscentra, science centra en musea, beheerde speel­tuinen, botanische tuinen, school- en natuurtuinen en schoolpleinen.

Referenties
Bekijk en speel het Elektrospel bij de Schooltuin en Natuurtuin in Amster­dam Nieuw-West en het Maritiem Museum op Ameland. Een locatie bij u in de buurt? Neem contact met ons op voor de dichtstbijzijnde locatie.

Elektrospel Bezoekerscentrum Wolfslaar

Verwisselbaar spel

Kinderen maken opdrachten bij Elektrospel

Bedrukking achterplaat

Verrijdbare uitvoering