U bevindt zich hier : HomeSpeeltoestellenFonteinfiets

Fonteinfiets

Zelf een fontein maken 
De 3 fonteinen op duurzame energie zijn een levend schouwspel. Ze reageren direct op de zon, de wind en de mens. Voorbijgangers kunnen met de Fonteinfiets zelf een fontein maken. Hoe harder ze fietsen, hoe hoger de fontein. Kun jij het winnen van de wind en de zon? En omdat het weer en dus de fonteinen nooit hetzelfde zijn, is het spel elke keer weer anders!

Leeftijd vanaf 6 jaar

Uitvoering
De gekleurde 'sprieten' en de Fonteinfiets zijn robuust uitgevoerd in gepoedercoat staal. De Fonteinfiets is gecertificeerd volgens het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.

Mix & match
De basisuitvoering bestaat uit een Fonteinfiets met drijvende fontein. De kleurstelling is vrij te kiezen. Voor extra aantrekkingskracht en een wedstrijdelement kan de basisuitvoering worden uitgebreid met:
- Gekleurde spriet bij Fonteinfiets
- Gekleurde fontein op windenergie
- Gekleurde fontein op zonne-energie.

Geschikte gebruikerslocaties
o.a. milieu educa­tie centra, gemeenten, kinderboerderijen en dierentuinen, vakantieparken en campings, bezoekerscentra, science centra en musea, beheerde speeltuinen, botanische tuinen, school- en natuur­tuinen en schoolpleinen.

Referenties Zelf een keer tegen de wind en de zon fietsen? Dat kan in het Piet Wiedijkpark in Amsterdam Nieuw-West. Een locatie bij u in de buurt? Neem contact met ons op voor de dichtstbijzijnde locatie

Fonteinen Natuurtuin Amsterdam

Fonteinfietsen stadsboerderij Koppelsteede Utrecht

Drijvende fontein op zonne-energie en menskracht

Fietsen tegen elkaar en de zon!

Ook volwassenen vermaken zich!

Fonteinfiets park- en evenemententerrein Tuinen van West

Fonteinfiets in de kleur Sable Noir

Vaste opstelling Tuinen van West

Luchtfoto Piet Wiedijkpark Amsterdam


"Onze keurze viel op de Fonteinfiets omdat het een mooie aanvulling is op de waterspeelplek in de Hollandse Hoeve. Het duurzame, leerzame speeltoestel zet aan tot actie en reactie. Onbedoeld bijkomend effect is de extra beweging en zuurstof in het water waarin veel gespeeld wordt.
"

Tom Kapoen, gemeente Goes