"Wat hoort bij wat?" Zoek de combinatie en verbind... Het Elektrospel is een interactief spelbord voor jong en oud gemaakt per thema werkend op zonne-energie. Een leuke onderbreking tijdens een wandeling in het bos of een educatief spel voor bijvoorbeeld op een kinderboerderij. Het spel wordt op maat gemaakt met uw eigen wensen afgestemd op uw thema! Denk eens aan thema’s als recycling en watergebruik.

Geschikt voor:
  • Natuur- milieu educatiecentra
  • Kinderboerderijen
  • Recreatiegebieden
  • Vakantieparken
  • Musea

Spelenderwijs leren

Het Elektrospel is gebaseerd op het spel ‘Wat hoort bij Wat?’ Kinderen en volwassenen worden uitgedaagd om de juiste combinatie te maken. Als het antwoord goed is, dan horen ze het gejuich van kinderen. Als het antwoord fout is, klinkt de ‘Sad Trombone’.

Openbare ruimte voor iedereen
Duurzame energie zonne-energie en human power
Educatie spelenderwijs leren
Bewustwording ik doe en ik begrijp
Beleving een unieke ervaring

Spellen verwisselbaar

De spellen van het Elektrospel worden klantspecifiek gemaakt en zijn verwisselbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld elk seizoen een ander thema plaatsen.

Werking op zonne-energie

Het Elektrospel werkt volledig op de energie van de zon en hoeft niet aangesloten te worden op het elektriciteitsnet. De ledjes naast het zonnepaneel geven aan hoeveel zonne-energie er wordt opgewekt. Voor een extra spelelement kunnen kinderen kunnen dit beïnvloeden door hun hand op het zonnepaneel te leggen.

Openbare ruimte voor iedereen
Duurzame energie zonne-energie en human power
Educatie spelenderwijs leren
Bewustwording ik doe en ik begrijp
Beleving een unieke ervaring

Educatieve informatie

Aan de andere zijde van het spelbord is ruimte voor informatie over het spel, de omgeving, een fietsroute of bezienswaardigheden.

Mix & Match

U kunt voor het Elektrospel kiezen uit een van onze standaard uitvoeringen of het spel helemaal aanpassen aan uw eigen thema. De vorm en grafische afbeelding van het spelbord, zijn aanpasbaar, evenals de spellen en het feedback geluid.

Ontwerpbureau FIX

Interesse in het Elektrospel?

Offerte aanvragen