U bevindt zich hier : HomeSpeeltoestellenZonnehuis

Zonnehuis

Speelhuis met zonnepaneel
Het Zonnehuis is een speelhuis voor de allerkleinsten met een echt zonnepaneel op het dak. Kinderen kunnen de verlichting van het huisje aan en uit doen, door de schuif voor het zonnepaneel te bewegen. Hoe meer zonlicht er is, hoe feller de ledjes branden. De ledverlichting verandert automatisch van kleur. De ruimte achter de schuif wordt voorzien van leuke weetjes over de werking van zonne-energie.

Leeftijd 2 - 6 jaar

Uitvoering
Het Zonnehuis is robuust uitgevoerd en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Tevens gecertificeerd volgens het Warenwetbesluit attracties- en speeltoestellen.

Mix & match
Stel uw eigen Zonnehuis samen:
- Educatieve informatie achter de schuif wordt op maat gemaakt.
- Andere toepassingen dan led-verlichting op zonne-energie zijn mogelijk.
- Combineer het Zonnehuis met de Energiefiets in plaats van een zonnepaneel op het dak. Hierdoor gaat het licht in het huis branden door harder of zachter te fietsen.

Geschikte gebruikerslocaties
o.a. milieu educatie centra, gemeenten, kinder­boerderijen en dierentuinen, vakan­tieparken en campings, bezoekerscentra, science centra en musea, beheerde speeltuinen, botanische tuinen, school- en natuurtuinen en schoolpleinen.

Referenties
Bekijk en beleef het Zonnehuis bij Stichting Milieu Educatie en Kinder­boerderij (MEK) in Oosterhout. Een locatie bij u in de buurt? Neem contact met ons op voor de dichtstbijzijnde locatie.

Speelhuis met zonnepaneel

Zonnepaneel afdekken met schuif

Kleur van licht verandert