De Seat Solar is een robuust betonnen zitelement, met LED-verlichting en USB-oplaadpunten op zonne-energie. De Seat Solar kan worden geïntegreerd in een zitrand, maar is ook heel mooi als vrijstaand element. Aan alle details is aandacht geschonken. De Seat Solar functioneert volledig op zonne-energie en wordt zonder aansluiting geplaatst. De Seat Solar is leverbaar in 3 uitvoeringen; USB, LED, USB & LED.

Geschikt voor:
  • Stedelijk plein
  • Winkelcentrum
  • Universiteitscampus
  • Schoolplein

Opladen op zonne-energie

De Seat Solar wordt kant-en-klaar geleverd. Aansluiten op het net is niet nodig. Gebruikers kunnen direct hun telefoon opladen. Ook een iPad of tablet kan zonder problemen opgeladen worden.

Seat Solar USB
Seat Solar LED

Verlichting

De Seat Solar geeft extra cachet aan uw buitenruimte door de geïntegreerde LED-verlichting. Zowel het voorpaneel als de bestrating eronder wordt hierdoor prachtig verlicht. En dat alleen door de zon. Zet de Seat Solar op een mooie plek en hij zal vanzelf aan gaan als het gaat schemeren en op een in te stellen tijdstip (standaard 23 uur) automatisch uitschakelen.

Lijnopstelling

De Seat Solar is onderdeel van het zitranden programma Solid & Seats van Struyk Verwo dat bestaat uit bochten, hoeken en rechte delen. Hiermee kunt u vrijwel elke vorm samenstellen. Wij adviseren u hier graag in.

Innovatiepad tussen NS-station Kennispark en Universiteit Enschede
Langs de N211, Poeldijk

Vrijstaand

De Seat Solar kan ook heel goed als vrijstaand element worden geplaatst. Ook aan de achterzijde is aandacht geschonken.

Groeneiland

Creëer een duurzaam en groen ziteiland. De Seat Solar elementen lichten het ziteiland mooi uit en zorgen tevens voor extra gemak voor gebruikers doordat ze hun telefoon tijdens het relaxen bij kunnen laden.

Brno Tsjechie

Flexibel en op maat

Mocht de bank qua uitstraling en materiaalgebruik niet helemaal passen bij uw project, dan maken we de bank graag op maat naar uw wensen. Dit kan al vanaf 10 stuks.

Ontwerpbureau FIX

Interesse in een bank die duurzaamheid zichtbaar maakt?

Neem contact op