U bevindt zich hier : HomeBestemd voorBezoekerscentra

Wat kan Fix voor bezoekerscentra betekenen?

Uw bezoekerscentrum krijgt een echte eyecatcher met de Audiobank. Daarmee kunt u ook direct informatief zijn door verschillende geluiden en informatie ten gehore te brengen. Daarnaast is het interactieve en duurzame Elektrospel ook een leuke toevoeging aan uw centrum.

Maria Epema, NMC Weizigt in Dordrecht:

"Fix is zeer deskundig in het begeleiden en initieren van het creatieve denkproces en is vervolgens in staat de concepten tot een verantwoord technisch object te vertalen. Voorbeelden zijn de Zon, de Zonnebloem, de Touwpomp en de Energiefietsen. Wij rekenen op het continueren van de duurzame samenwerking in de toekomst met Ontwerpbureau Fix."

Annelies Kroon, NMC De Kaardebol in Zutphen:

"Fix heeft tijdens de Dag van de Duurzaamheid, die wij in september 2007 in Zutphen organiseerden, een workshop gegeven waarbij deelnemers (zowel kinderen als volwassenen) schudlampjes en olielampjes met slaolie konden maken. Ook huurden wij van Fix energiefietsen. Veel kinderen hebben zich op de fietsen uitgeleefd. Uitleg was niet nodig! De workshop heeft Fix met veel enthousiasme en deskundigheid geleid." 

Opdrachtgevers:

Bezoekerscentrum Wolfslaar
De Kaardebol, Zutphen
De Kleine Aarde, Boxtel
Milieu Educatie Centrum, Eindhoven
Natuur- en milieucentrum De Papaver, Delft
Weizigt NMC,Dordrecht

 

 

 

Ontwerpbureau Fix opdrachtgevers