Collectie

Ruim 25 jaar ontwerpt en produceert Fix duurzame en milieubewuste objecten voor openbare ruimtes en educatieve centra, waarbij zonne-energie centraal staat. De leukste objecten hebben wij opgenomen in onze standaard collectie. Deze wordt voortdurend doorontwikkeld, zodat je er zeker van kunt zijn dat de laatste technologieën zijn toegepast.

Confucius Ik hoor en ik vergeet
Ik zie en ik onthoud
Ik doe en ik begrijp

Onze kwalitatief hoogstaande Collectie by Fix © - solar meubilair en speeltoestellen - wordt in Nederland geproduceerd. Wij hebben jarenlange relaties met de beste producenten in Nederland. Onze speeltoestellen zijn geheel gecertificeerd volgens het Attractiebesluit.

Ook kun je er zeker van zijn dat al onze producten een zeer lange levensduur kennen.

Mix & Match

Onze producten zijn verkrijgbaar in een basisuitvoering, die naar eigen keuze kan worden uitgebreid met diverse opties. Ook kun je het product laten uitvoeren in de eigen huisstijlkleuren. Zo creëer je je eigen unieke product.

Ontwerpbureau FIX, Mix & Match

"Fix, anders denken en werken met duurzame energie. De energieke uitwerkingen hiervan mogen er zijn. De door Fix ontworpen Touwpomp is een grote aanwinst voor ons speelpark"

Adri Bouma, gemeente Den Helder

Iets voor uw locatie?

De speeltoestellen van Fix dragen niet alleen bij aan bewustwording en de transitie naar een duurzame samenleving, maar helpen u ook om meer bezoekers te trekken.

Offerte aanvragen