Speeltoestellen

Wat kunt u nu al doen om bij te dragen aan de transitie naar een duurzame toekomst? Ontwerpbureau Fix heeft een collectie bijzondere interactieve, educatieve speeltoestellen op duurzame energie ontwikkeld. Door interactie en zelf doen zullen kinderen en volwassenen spelenderwijs leren en zich bewust worden van de mogelijkheden van duurzame energie.

De speeltoestellen worden in Nederland geproduceerd en zijn van hoge kwaliteit, robuust uitgevoerd en gecertificeerd volgens het Attractiebesluit.

Alle speeltoestellen werken volledig op de energie van de zon en de kinderen. Een externe energieaansluiting is niet nodig. 


Mix & Match

Alle speeltoestellen hebben een basisuitvoering die naar eigen keuze kan worden uitgebreid met diverse opties. De kleurstelling is naar wens aan te passen. Zo creëert u uw eigen unieke speeltoestel passend bij uw situatie.

Ontwerpbureau FIX, Mix & Match

"Fix, anders denken en werken met duurzame energie. De energieke uitwerkingen hiervan mogen er zijn. De door Fix ontworpen Touwpomp is een grote aanwinst voor ons speelpark"

Adri Bouma, gemeente Den Helder

Iets voor uw locatie?

De speeltoestellen van Fix dragen niet alleen bij aan bewustwording en de transitie naar een duurzame samenleving, maar helpen u ook om meer bezoekers te trekken.

Stuur een bericht