U bevindt zich hier : HomeBestemd voorRecreatie centra

Door bijzondere beleving onderscheidend

In tijden van economische recessie, en veelal gepaard gaan met teruggang van subsidies, is het juist nu van groot belang om als recreatiepark je goed te onderscheiden van andere aanbieders. Of het nu een vakantiepark, dierentuin, camping of zwembad betreft, je moet tegenwoordig een unieke beleving neerzetten om bezoekers te trekken. Iets anders dan anders…..en daar is ontwerpbureau Fix goed in!

Duurzame speelplek
U gaat de oude speelplek renoveren of hebt plannen voor een nieuwe speelplek? Denkt u dan eens aan het creëren van een duurzame speelplek, waar kinderen zowel in de zomer als in de winter kunnen spelen. Daarnaast verrast u uw gasten met inspirerende speeltoestellen zoals de Zonnebloem, Zonnehuis en Fonteinfiets. Wij denken graag met u mee.

Welkomstborden
Bij de entree van een park start de beleving! Leuk om de aandacht te trekken met een Elektro spelbord, waarbij bezoekers items bij elkaar kunnen zoeken. Bijvoorbeeld in een dierentuin of kinderboerderij de afdruk van een dierenpoot bij het dier.

Versterking duurzaam imago
U neemt ongezien al heel veel milieumaatregelen, maar wilt dit ook aan uw gasten of bezoekers laten zien? Denkt u dan eens aan het zichtbaar maken van de milieumaatregelen in het park met een informatiebord. Of het plaatsen van één van onze duurzame speelobjecten zoals de Zonnebloem.

Onze referenties
Ecoscope, RenesseKinderboerderij in Etten-LeurZwembad Brediusbad in Amsterdam Westerpark

Ontwerpbureau Fix opdrachtgevers