Diensten

Ontwerpbureau Fix ontwerpt, ontwikkelt én produceert al 20 jaar innovaties om de transitie naar een duurzame toekomst te versnellen. We zijn een full-service bureau. We kunnen projecten vanaf het eerste idee tot aan de realisatie begeleiden en uitvoeren. Maar u kunt ons natuurlijk ook betrekken voor een specifiek onderdeel van het project. Wij hebben een uitgebreid netwerk van leveranciers en producenten, die met ons meedenken om onze innovatieve projecten te realiseren.

Conceptontwikkeling

Ontwerpbureau Fix is sterk in het vertalen van de vraag naar een concept dat tot de verbeelding spreekt. Dit concept visualiseren we in een 3D modelling pakket zoals SolidWorks of SketchUp. Indien ook het landschap moet worden ontworpen, dan werken we hierbij samen met een landschapsarchitect. Indien gewenst kunnen we het concept ook presenteren aan de bewoners en in samenspraak verder uitwerken.

Productontwerp

Ontwerpbureau Fix vertaalt het concept vervolgens naar een realiseerbaar ontwerp dat aan alle eisen in de buitenruimte voldoet. Denk hierbij aan invloeden als UV, vocht en vandalisme. Dit ontwerp wordt vastgelegd in technische tekeningen. Indien nodig schakelen we externe specialisten in voor bijvoorbeeld een technische controle. In deze fase stellen we ook een kostenbegroting op.

Productiebegeleiding

Ontwerpbureau Fix zorgt voor de tijd- en kwaliteitsbewaking tijdens de productiefase. Productietekeningen worden gecontroleerd en indien nodig bijgesteld, details worden verder uitgewerkt. Aanpassingen worden vastgelegd.

Projectmanagement innovaties

Ontwerpbureau Fix is sterk in het opstellen van een projectplan, waarin de diverse disciplines elk een rol krijgen. Vervolgens wordt gezorgd dat elk van deze partijen op een lijn blijven om het gewenste eindresultaat te halen. Door haar jarenlange ervaring met productinnovaties is Fix bekend met de hobbels op de weg die bij innovaties komen kijken. Door hier creatief mee om te gaan, is echter altijd een oplossing te vinden.

Nieuwsbrief

FIX bestaat 25 jaar. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en evenementen.