Solar Meubilair

Wat kunt u nu al doen om bij te dragen aan de transitie naar een duurzame toekomst?
Ontwerpbureau Fix heeft een collectie bijzonder duurzaam straatmeubilair ontwikkeld.
Door onze Solar Bench of Seat Solar te plaatsen, ervaren mensen het gemak en de onafhankelijkheid van duurzame energie. Voor u als gemeente biedt u uw bezoekers een gratis service en maakt u uw duurzaamheidsdoelstellingen in een klap zichtbaar.

Mix & Match

Past de Solar Bench of Seat Solar niet helemaal in uw ontwerp qua vorm of materiaalgebruik? Wij kunnen het ontwerp aanpassen precies zoals u het wilt of we kunnen de technische module leveren zodat deze in uw ontwerp ingepast kan worden.

Daarbij maken we uiteraard gebruik van het robuuste, gepatenteerde Fix © zonnepaneelsysteem. Dit systeem bestaat uit diverse lagen en is hufterproof. Deze techniek passen we al 5 jaar toe in de openbare ruimte. En we kunnen dan ook met trots zeggen dat alle door ons geleverde banken al vele jaren, zonder problemen en met veel plezier gebruikt worden.

Ontwerpbureau FIX, Mix & Match

Iets voor uw locatie?

Het innovatieve buitenmeubilair van Fix draagt niet alleen bij aan bewustwording en de transitie naar een duurzame samenleving, maar zet u ook op positieve wijze op de kaart.

Stuur een bericht