Buitenmeubilair

Wat kunt u nu al doen om bij te dragen aan de transitie naar een duurzame toekomst? Ontwerpbureau Fix heeft een collectie bijzondere interactieve, educatieve speeltoestellen op duurzame energie ontwikkeld. Door interactie en zelf doen zullen kinderen en volwassenen spelenderwijs leren en zich bewust worden van de mogelijkheden van duurzame energie.

De speeltoestellen worden in Nederland geproduceerd en zijn van hoge kwaliteit, robuust uitgevoerd en gecertificeerd volgens het Attractiebesluit.

Alle speeltoestellen werken volledig op de energie van de zon en de kinderen. Een externe energieaansluiting is niet nodig. 


Mix & Match

Alle speeltoestellen hebben een basisuitvoering die naar eigen keuze kan worden uitgebreid met diverse opties. De kleurstelling is naar wens aan te passen. Zo creëert u uw eigen unieke speeltoestel passend bij uw situatie.

Ontwerpbureau FIX, Mix & Match

“Wij merken nu al dat er meer mensen naar de speeltuin komen, ook van buiten de wijk”

Marleen, Energieopwekkende speeltuin Waalwijk

De Speeltoestellen van Fix dragen niet alleen bij aan bewustwording en de transitie naar een duurzame samenleving, maar helpen u ook om meer bezoekers te trekken.

Iets voor uw locatie?

Het innovatieve buitenmeubilair van Fix draagt niet alleen bij aan bewustwording en de transitie naar een duurzame samenleving, maar zet u ook op positieve wijze op de kaart.

Send a message